tisdag 5 januari 2010

Hjälmen kommer att dammas av =)

Träning nästa vecka för en Skorpa som just nu använder hela vinnarskallen för att bära sand de sista dagarna på jobbet :)
Ännu vet vi inte om hon är plattsättningslärling eller plattsättare med yrkesbevis. Svaret kommer också nästa vecka men hon räknar med att vara lärling i alla fall till slutet av Januari när hon får möjlighet att göra om provet. Det passar henne som hand i handske för då hinner hon köra ett par träningar och kanske få upp flåset lite granna. Några pass på Nautilus trappmaskin och löpbandet sen ska hon förhoppningsvis klara fyspassen som ingår i lagets veckoträningar :)
Men visst känns det bra att hjälmen nu ska ut och andas svettig innebandyhall igen :)

Skalmans lag ska hjälpa till att rulla TV-matta efter matchen på måndag så hela hans lag ska titta på matchen men jag misstänker att han gör som vanligt = står i spelargången och fixar introt :)
Man kan ju inte bara kliva av hur som helst och laget är ju i samma hall, bara att jag inte kan sitta tillsammans med dem, är hans lösning på problemet :)

Packningsplaneringen är fixad så den löser vi på onsdag, sen bär det av för match och giganterna ska förhoppningsvis plocka med sig 3 pinnar hem till borgen igen =)

Jag såg dessutom en himla kul innebandymatch på TV i går :)
Warberg vs Falun och där fick Falun med sig pinnarna vilket säkert skakat om Warberg i grunden och stärkt Falun inför kommande seriematcher. Det påverkar naturligtvis seren som fortfarande har en hel del spänning att bjuda på även om topplaceringarna verkar vara klara sedan länge.

Inga kommentarer: