lördag 16 januari 2010

Något att hålla i när åskan går......


Kan man kalla min gubbe och det är det fler än jag som gör, kan ni själva se på bilden. Kim blir ju som alla vet borta från planen de närmsta 2 månaderna och då kan man ju fundera på hur Hallstensson ska klara det breaket från laget.
Men det verkar som att man har en uppsjö av nya unga killar som står och väntar på att få chansen att visa vad de går för. Ska bli spännande att se vem som får chansen  :)

Förhoppningsvis får vi också svar redan på måndag vad som gäller Egebrant och ev. avstängning efter anmälan från Warberg till diciplinnämnden. Hoppas nu att det inte blir någon avstängning på honom delvis för att jag inte riktigt håller med om att det skulle vara gjort med berått mod men också för att man tydligen kan använda det här avsnittet med att anmäla folk till diciplinnämnden i ett syfte att "göra" sig av med en speciell motståndare under en "egenvald" period. Genom att vänta med att anmäla så kan man flytta fram ett ev. straff till det passar bättre (tex. slutspel?)
Personligen så anser jag att en anmälan som man vill göra mot en motståndare ska lämnas in inom 3 dagar men att man dessutom ska informera diciplinnämnden redan dagen efter match att man tänker komma in med en anmälan.
Om man anser att någon gjort ett så stort fel att det ska avgöras i nämnden så ska man inte hålla på att vänta ut tiden, då ska man stå för det och utföra det på en gång, annars kan man ju inte förvänta sig att någon ska ta anmälan på allvar.
Nej, se över reglerna och se till att det blir lite bättre ordning på det här med at anmäla varandra och lag, till höger och vänster. Läste hos Gittang att man faktiskt har lyckats anmäla en spelare för osportsligt uppförande trots att denne spelare inte ens fanns i hallen!!!
Är det sandlådenivå på innebandyn?????

I så fall vet jag att man kan åka till ön och hälsa på Kim för där finns det tokfin sand att leka med =)

Inga kommentarer: