fredag 29 januari 2010

Tvättfredag

I dag ska allt vara färdigtvättat upphängt och till kvällen även nerpackat :)
Alltid skönt att ligga steget före =)
Om ni undrar varför gubbens blogg kommer att vara utan uppdatering över helgen så beror det på att vi måste vänta på ett klartecken från AIK-ledningen.
Vi har nämligen fått veta att det inte bara är att blogga fritt när man arbetar för dem utan att det finns vissa riktlinjer som är viktigt att man tagit del av för att minimera ev. rykten om att allt som skrivs på alla bloggar skulle vara allsmäktig sanning och även ledningens åsikter.

Eftersom hans blogg ska handdla om att hantera material så tror vi inte att det blir några problem.
Vi har pratat om det här rätt mycket innan han startade upp den för det är ju viktigt att killarna i laget känner trygghet med hans bloggande och att de känner att de kan lita på att han inte skriver om dem som personer eller det som sägs och görs vid deras sammankomster och träningar. Även ledningen ska kunna känna samma trygghet med allt som de säger och pratar om för att inte tala om att sponsorernas rättigheter ska tillgodoses på bästa sätt.

Mycket att tänka på men i det stora hela så handlar ju gubbens blogg om allt det här men utan namn eller på annat sätt utpekande information. Vi tror att det kan bli bra men vi vill ändå förankra hela tanken hos ledningen och få tillgång till de ev. restriktioner eller grundpelare som lägger ribban för de inblandade i laget.

Håll tummarna för att han får ett OK och håll utkik på hans blogg så ska ni se att han säkert kommer börja uppdatera igen.

Inga kommentarer: