onsdag 27 januari 2010

Upp och ner, ner och upp.......

verkar det vara i hela SSL just nu.
Att Caperio vinner över Järfälla är väl inget man höjer på ögonbrynet av. Kanske man lite lojt funderar över den rellativt jämna matchen sett ur sifferperspektiv? 4 - 6 och 3 pinnar hem till Täby.

Att Balrog softar till Storvreta med  7 - 5 kanske känns mer konstigt. Storvreta är ju trots allt ett väldigt hett och kompetent lag med många indivduellt skickliga spelare. Balrog behöver pinnarna och jag unnar dem verkligen varje litet poäng men vad hände?

Västerås matas tydligen inte bara med gurka utan lite taggtråd verkar också vara en ingrediens.
3 - 3 mot Falun på hemmaplan i och för sig men ändå??? Nåja, har man flyt i spelet och självförtroende så har man och då är man farlig i vilken situation som helst.

AIK får åka hem till borgen utan pinnar efter att ha blivit besegrade av Helsingborg med 4 - 2 och därmed är det 2 raka förluster. Kul att notera är att Mattias Norman direktlevererar till AIK med att göra ett mål med världens vackraste klubbmärke på bröstet :)
Men vad hade man matat Ron Sjöblom med???
2 poäng av 4 möjliga tar han med sig och visar ytterligare en gång att det finns många andra än de stora namnen i laget som kan leverera när det behövs. Härligt att du kliver fram och vågar ta för dig Ron, du får göra det oftare om du vill. Jag blir inte ledsen av det inte :)

Kör nu försiktigt hem i natt och försök få lite sömn. Analysera förlusten i lagom portion så ska det bli spännande att höra hur det var med själva spelet. Är ni nöjda med attityden och allt det där andra som är så viktigt, för det är inte bara segrarna som är viktiga även om de betyder en hel del =)
Kul att notera är att de svartgula bara tog med sig 2 minuters utvisnningstid hem till borgen.

Inga kommentarer: