tisdag 12 januari 2010

Skadorna haglade in.....

i Borgen men som tur är så haglade de inte in i samma takt som AIK´s mål.
3 skadade denna match och 9 gjorda mål, det hade varit katastrof om skadeläget hade följt målen :(

Jansson var på topphumör och log som en strålande sol trots självmål :)
Edgren var på skotthumör, undrar om inte han stod för 10-15 av AIK´s 35 skott på mål?
Wille lekte med Järfällas Junislag. Men satte inte något av sina 3-4 chanser, siktet var tydligen felinställt :)
På något konstigt sätt såg hela laget ut att ha mer energi och vilja under dagens match än vad vi blivit bjudna på den sista tiden, vad beror det på???????
Inga skador verkade påverka inställningen och det är ju lite ovanligt. Inte heller en Kranbergutvisning fick Koffe att ta till sitt smågnabb, vadan detta???
Nåja, vad det än beror på så var det riktigt kul att sitta i hallen och vara med på riktigt :)
Klacken hördes mer än vanligt och det är alltid kul, en hel del halvroliga slagord fick de till utan att gå över gränsen för påhopp. (Me like)

Skalman stod i straffläggningstävlingen mellan perioderna. Som han säger själv så finns det bara en sak som är trist med sådana här tillställningar =
Målisen är ALDRIG vinnaren i tävlingen. MEN man får lite extra straffträning och utav folk man inte redan känner och vet hur de kommer lägga den. Lärorikt även om det är under en kortkort stund :)

I dag blir det ingen matchtvätt för tanten. Kalle erbjöd sig att ta den och gubben tänkte genast på tanten och tackade ja till erbjudandet :)
Härligt Kalle du är en riktig pärla!

Jojje har tydligen sovmorgon eller så sköter han sitt jobb för han har inte lagt ut bilderna från igår. KAnske bjuder jag på en bildkavalkad när jag kan låna lite av honom senare.
Tills dess ha det gott i etern.

Inga kommentarer: