fredag 8 januari 2010

Konstig men rolig............

att titta på läser jag på PJ:s sida :)
Det måste ju ändå betyda att de tappra som betalat inträde fått valuta för pengarna.
Men det är klart med 20 utvisningsminuter, 7 mål och 3 poäng i bakfickan är det lätt att vara nöjd.
Viss statestik kan man ju ta med sig hem och gilla men hur är det med antalet utvisningsminuter???
Är de verkligen rättvisa eller är det dax att titta på domarnas sätt att döma?
Är det här ett sätt att visa resten av innebandyvärlden att man inte tycker att det är ok att domarkollegerna släppte Egebrants sk. påhopp på Sjögren???
Alla spekulationer är just spekulationer men just den här typen av tankar är ingen bra pr för innebandyn som sport och ger nästan ännu mer orsak till att innebandyn ibland kallas fritidsgårdslek.
Måste ju säga att det ska bli intressant att sätta ner rumpan i borgen på måndag för att göra mig en egen bedömning.
Samtidigt så vet vi ju inte om det pågår en intern match i domarligan. Man ska visa framfötterna för att få döma ett slutspel eller?? Räcker det med domarkurs och godkänt löptest på Bosön??
Nej självklart är det inte så!
Jag tycker nog att domarna överlag håller en bra standard i år och en jämn taktik i vad de ska godkänna och vad de ska släppa men visst är det så att det är skillnad i vårt avlånga land. De har ju inte jättemycket utbyte av varandra dessa domarpar som bor i Umeå kontra Helsingborg. Ser de varandra döma någon gång??

Skit samma!
Poängen är nerpackade i trunken och följer med hem till borgen via flyget mellan Umeå och Bromma =) Nu har AIK desssutom varit i norra delarna 2 tillfällen under säsongen så nu ska de vända näsan söderut nästa längre bortaresa. Där kanske det är varmare också :)

Inga kommentarer: