fredag 5 november 2010

2 kunde varit 3!

Antalet spelare i U19-truppen som har Bele Barkarby som ursprungsmoderklubb!!

Sjögren och Kjellbris är med i truppen och Dyrhage är reserv.
Antalet spelare som en gång i tiden började i BBIF och som senare i livet hamnat i just stadslag och landslag börjar bli ganska stort. (Joacim Ulvhag, Janne Hajdus (polska landslaget), Niklas Eriksson)
Synd att de gått vidare till andra föreningar innan de hamnat i de leden eftersom att det då aldrig framgår vilken förening som skolade dem de första säsongerna.

En sak som de alla har gemensamt är dessutom att de alla har skolats av Uffe Svärd!
Synd att inte den föreningen använder sig av sina meriter, det borde kunna ge dem ett bättre utgångsläge när de förhandlar med Järfälla fritid om bättre hallar, träningstider osv.
Numera finns Uffe i Hässelby och hans killar spelade skojträningsmatch mot AIK´s SSL-gubbar i går kväll. Vilken träningsmöjlighet för dessa 93-killar!
Hur det gick?
Nu skulle man kunna tro att 93-laget vann eftersom jag mer eller mindre höjer Uffe till skyarna men med lite sunt förnuft så kan man ju inse att vi pratar ungdomsspelare vs SSL-spelare.
Slutresultatet vilket är helt oviktigt i sammanhanget blev 14 - 4 till SSL. Snyggt jobbat av 93-laget som satte 4 bollar bakom Jansson eller Ausmaa.
Även om siffrorna styr så är jag ganska säker på att SSL-killarna snabbt blev varse om att här spelade de mot många av framtidens innebandyspelare.

Snart dax att väcka Skorpan för en timme eller två i Viksjö Sporthall och finalerna i  P94, P95, P96 slutspelen i Scorpions cup. Ta vara på dagen för det tänker jag göra.

Inga kommentarer: