lördag 20 november 2010

Mellandag

I dag är den där konstiga dagen som inträffar lite då och då under året.
Andra har bara mellandagar mellan jul och nyår men vi har det oftare än så.
Tillbaka efter bortamatch och 3 poäng rikare på kontot, tvätten avklarad och allt luktar gott igen.
I morgon dax för ny match och det blir tufft att behålla poängen i Borgen men killarna tänker helt klart kriga hela vägen för dem.
I dag ska vi alltså inte göra något......eller föresten......kanske....en tur till Borgen för att fixa så allt är klart för gubbsen när de kliver in i råttboet vid halv 11 i morgon.

Matchen raporteras live som vanligt på everysport.com men har du tid och lust kan du alltid kolla om det finns platser kvar för i morgon bjuder AIK´s sponsorer på inträdet!
Stort av dem! Det tackar vi för och ger gubbsen ännu en morot att jaga fast de 3 pinnarna hemma i Borgens parkett.
Hoppas nu bara att de kan hålla lite bättre ordning på sitt spel och att de verkligen gör som coacherna säger. Sist i Umeå sprang de runt som yra höns stundtals. Det var med ett nödrop de fixade det och mycket tack vara en ung pigg Kim Nilsson som backades upp av den lite äldre mer erfarne Fischerström som det gick vägen. Men de ska säkert ha hittat rätt nu. Det blir ju trots allt 3:dje matchen på 7 dagar och sista inför uppehållet.

Full fart mot VM säger inte mindre än 10 gubbar i Borgen.
Nilsson, Nilsson, Djurling, Fischerström, Gillek, Jansson och Hallstensson för den blågula fanan.
Talme och Talme för sin flagga och sist men inte minst Antener för sitt lands flagga.

Tur att AIK har ett gäng riktigt bra innebandyspelare som ställer upp och stärker träningstruppen under uppehållet så det blir fortsatt kvallite på parketten. Tur att AIK har Gunnarzon kvar på svensk mark så det kan bli oredentlig fysbygge under uppehållet. Tur att tränarstaben är starkt sammansvetsad så Lemker kan fortsätta jobba med det upplägg som påbörjades där borta i Augusti någonstans.
Nej det blir inte svårt för AIK att komma tillbaka efter uppehållet men det kan bli jobbigt för de 10 gubbsen som kommer tillbaka efter sitt äventyr att hitta rätt med en gång.
Men då kommer AIK´s hemmagubbar att visa vägen för dem, de kommer att visa varför alla som spelar i AIK pratar om den svarta maskinen.

Inga kommentarer: