söndag 14 november 2010

En härlig tillställning med extra fint besök

Inte nog med att denna herre gjorde mig sällskap i sekreteriatet i dag....

Ni kan ju räkna ut att det kan vara knepigt att skriva på everysport när han sätter i gång och reffererar matchen som den radioreporter han är =)


Naturligtvis bjöd Patrik Jansson på det bästa av det mesta. SSL´s hetaste målis och trot eller ej men han var inte riktigt nöjd med att han släppte in hela 4 mål. Han kommer nog känna annorlunda i morgon bitti när matchen kommit på distans :)


Sirius målvakt hade riktigt otur i den här närkampen som tyvärr slutade med en lindrig hjärnskakning. Hoppas han snart är tillbaka på banan...jag har länge sagt att det blir farligare och farligare för målvakterna när spelarna tillåts komma in mot dem i den fart som de gör nu för tiden. Jag personligen skulle gärna se att de fredas bättre av domarna. Det ska inte vara ok!
Tur också att Gillek inte fick klubban i ansiktet.


I Janssons värld finns en betydelsefull poet


Edgren var med på den tiden Lasse Gramqvist själv deltog innanför sargkanten över 400 matcher har det blivit för det som senare idag är AIK Innebandy


Även Gustav Eriksson är från den tiden och numera en av "Hall of fame´s" medlemmar. Något som han känner stor respekt och heder för. En mycket lycklig kille som tycker att det är den finaste utmärkelse man kan få.


Ständigt leende Antener fanns på plats och kvällens resultat är 4 assist och 1 mål vilket ger 5 pinnar och ett gott bevis på att formen tändes till liv av en hemresa i förra veckan.


Även Henrik Talme visade väg i kväll tillsammans med många andra svartgula delar av maskinen och slutresultatet skrevs till inte mindre än 13 - 4. Det känns bra eftersom AIK inte stod upp mot Sirius under träningsmatch på försäsongen och dessutom har Sirius visat på god form i årets serie.

Men se nu upp alla där ute för nu tror jag nog att gubbsen har hittat rätt och att tänket om att innebandy är kul har kommit tillbaka till truppen för att stanna hela vägen till Malmö i April men de får gärna ta med sig det till Finland i December förutsatt att de inte glömmer kvar det i landet på andra sidan vattnet :)

Som vanligt så har jag fått låna alla bilderna av Jojje och det finns ännu mer på hans hemsida som för övrigt slog nytt rekord i dagarna, över 500 000 tusen besökare hos en hobbyfotograf då måste ni förstå att Jojje är en helt unik person som är unikt duktig på att fotografera men mest av allt är vi stolta över att vår Jojje är AIK´s representant i suporterlaget 2010.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken söt bild på dig :) Min fina kusinvitamin :)

Anonym sa...

Ha ha, ja man får akta sig, både det ena å andra åkte i soporna, bla låg smulan i en av påsarna (hoppade i själv) tur att vi märkte det ;-)

Flisan