måndag 29 november 2010

Överstökad och glömd?

Man kan titta i backspegeln av flera olika anledningar.
Själv brukar jag roa mig med det bara för att se om mina första tankar runt händelser var riktiga eller om det var just där och då.

Irritatationen på innebandy.se och deras liverapport är numera vardag.
Helt vansinnigt att alla innebandyälskare hjälper till att finansiera denna superflopp, hur länge (många år) ska sidan vara ur funktion innan man löser problemet på Svenska innebandyförbundet?

Alltså är det lite svårt att följa alla matcherna på ett smidigt sätt. Men många fina mål har tydligen levererats i olika hallar i både Elitserien och Allsvenskan. Kul att inte hela världen stannar upp under VM-uppehållet. Att man fortsätter rulla plast i hallar runt om i landet.

Matchen i div.3 var under all kritik. Skorpan säger att hon tycker att det var en av de sämsta matcherna hon gjort, jag säger att det var verkligen ingen match att skryta om men samtidigt måste man räkna in att hennes knä gav henne en hel del problem och att saknaden av reservmålis blev väldigt påtaglig.
Tjejerna höll på att bli helt utan match då domarna fick bensinstopp på vägen till hallen. Sån tur att de andra domarna som dömde matchen innan kunde ställa upp och döma i stället. (Dåligt av de ordinarie domarna!)
 5 - 5 blev 18,37 i tredje perioden 5 - 6 trots att det var hög klubba vilket den ena domarten ansåg men inte den som stod närmast. Hur F-n man nu kan missa det när målvakten står i grundpossition och klubban slår i hjälmen???
Nåväl, domarna dömde och därmed var det en orättvis förlust på 3 poäng mot ett som vanligt ganska kaxigt och osportsligt KTH. Eller för att vara mer korrekt.......osportslig attityd av ett par av KTH:s spelare.
I bland kan tjejer vara ena riktigt "fittstim"!

Matchstraff på Östman! (Bele Barkarby IF)
Herrarnas div. 2.......någon av alla oss som såg honom redan som juniorspelare som är förvånad??
Någon som minns alla sparkar som han bjöd motståndarna på när han låg plattfall på golvet?
Någon som glömt alla gånger han låste spelares fötter mellan sina ben så fallet mot bålburen skadade både tänder och käkben?
Tänk om någon kunde stänga av eländet för lång tid framöver.
Visst är jag förespråkare för att det är för tufft spel i målgårdarna från utespelarna men att möta Östman i målgården är förenat med direkt livsfara för utespelaren. Han är inte klok på en enda fläck när han blir tjurig!
En skam för målvakterna.....precis som Klintsten förra säsongen när han sparkade mot Gillek tror jag det var. Sådana målvakter tappar jag respekten för...de må vara hur j-kla bra som helst men jag kan inte gilla dem för det känns som otrevliga personligheter helt enkelt.

Första advent är förbi och vi har njutit av Plupp i metropolen, byggt klart pepparkashuset nästan, varit på julmarkand som numera kändes minimal och tittat på plast. Nu är helgen överstökad och matchen mot KTH glömd så nu tar vi tag i nästa vecka som avslutas med Ålandstripp med konferens för AIK-Event :)

Länge leve livet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhååja, Ålandstripp- me like :)

Puss o kram