tisdag 11 augusti 2009

Bröllop hit och dit :)

Nu ska äntligen Sveriges kungafamilj giftas bort/hem.
I dag är det prinsessan Madeleines tur att beräta om sin förlovning.

Om jag inte har fel så var det inte riktigt så stort när det begav sig för herr och fru Nygren.
På lördag är det 22 år sedan vi stod vid altaret och lovade att älska varandra i nöd och lust :)
Det har funnits nattsvarta dagar och rosaskimrande dagar men de flesta har nog varit grådisiga med inslag av mycket skratt, humor och ett uns av ömsesidig respekt för varandra.
Herr Nygren klämmer fortfarande tandkrämstuben på mitten och Fru Nygren har inte lärt sig att det inte är moget att säga fula ord =)
Men vi står ut med varandras aviga sidor!
Ja, vi har till och med svårt att förstå hur vi skulle kunna leva tillsammans utan de där avigsidorna.

Vi kan däremot konstatera redan nu innan säsongen verkligen dragit igång att det här året blir ett av de tuffaste vi kommer genomgå i hela livet.
Massor med olika tider att passa och olika ställen att fullgöra uppdrag på. Hoppas nu bara att vi kan använda Bredsands Camping till att hämta andan och känna att vi tar oss tid för varandra.

Det är med det som med allt annat i livet - det blir vad vi gör det till!

Har läst i etern att det finns några gamla rävar som vänder näsan hem mot BBIf inför den kommande säsongen, hoppas det är sant.

En annan spännande tanke är vad som händer med utvecklingslaget nu när de spelade sig upp i 1:an?
Skalman var ju en av de målvakter som vaktade deras bur under förra säsongen och visst säger det en del att han spelade 13 matcher för detlaget och av dessa vann de 11 och spelade 2 oavgjorda?
Men som han själv säger så kommer han säkert att brädas av HJa - målisarna nu.
Livet är tufft när man vill mer än sina lagkamrater, man spelar helt enkelt på den nivå de lägger ribban. Som målvakt blir man nämligen aldrig bättre än vad laget tillåter en att vara.
Gör laget en skitinsatts så ser målisen usel ut men om lagets insatts håller hög nivå så ser man väldigt tydligt hur bra/dålig målisen verkligen är. Konstigt det där men det är så det är :)

1 kommentar:

Flisan sa...

Ja hoppas att Bredsand kan fortsätta va en fristad och inget annat! Jaha, skadom förlova sig? det var som fan :P Dina fula ord? WHAT??? du är väl aldrig ful i munnen ;-) Kramar