onsdag 12 augusti 2009

Skalman försvann =)

Jepp!
Han fick veta att hans underbara heffaklump skulle komma och fika med sina päron och då blev det väldigt bråda tider för städklockan!
Först åkte vi till Sumpan för tatuering! Äntligen!!!!!
Nu sitter ett helt fantastiskt vackert ankare på hans axel och både han och mamman är mycket nöjda med resultatet. Nu ska han bara följa restriktionerna 1 vecka sedan är det full fart igen.
Sedan blev det storröj på rummet :) 2 säckar med skräp och en väldigt massa vikande av kläder samt 5 timmar senare var han nöjd med resultatet.

Det blev trevlig fikastund på altanen och trots att Heffaklumpen är rädd för hundarna kan hon tänka sig att komma tillbaka till världsmetropolen Skälby =) trots att hon tycker att det är lite läskigt här i den stora staden :)
Visst kan Bålsta kännas lagom i många situationer men det är ganska kul att vidga vyerna ibland tjejen =)

Efter fikastund och funderande på när Skalman och Heffaklump skulle kunna träffas igen blev det hastigt och lustigt en packning av väska och sedan åkte han med till Bålsta för vidare färd mot Bresse med bussen under dagen. Han får ju i alla fall inte träna den här veckan (tatueringen måste torka ur) så han kände att det skulle bli för jobbigt att gå in i hallen och bara titta på/tid med Heffaklump kändes värdefullare. Nu skriker nämligen tarmen väldigt högt! =)
Skorpan intar hans plats i kväll så killarna kommer inte vara utan målis, dessutom hoppas vi ju att de andra 3 målisarna kommer ner och tränar de också.

Nåväl nu laddar vi för den sista helgen på Bresse innan skolstart och snart innebandyserier. Något träningsläger lyckades vi ju inte få till den här helgen men kanske vi kör ett teamläger i slutet på september.

Det ska bli skönt att åka till Bresse och kolla av läget med Kompis som ju är kvar och jobbar för fullt. Hoppas verkligen att han insett att vissa relationer är helt ohållbara och att man inte ska släppa in allt och alla på livet. Känslor är alltid sanna men inte alltid tillåtna. Det ska alltid finnas en lagom dos av distans till allt man gör för att man ska kunna värdera situationer med lite perspektiv.

Skorpan är tillbaka på jobbet och nu visar det sig att hon inte har så många lärlingstimmar kvar som vi trodde så nu börjar det bli lite bråttom med körkortet :) Ska bara sparka lite på henne så hon kommer igång. Kanske ska prata lite med Herr Nygren om att tvinga ut henne och köra varje kväll nu när Blåbärspankakan snart ska vidga sina vyer med Spanien i 2 månader för att studera språket.
De var på Bio i går och såg "Sommaren med Göran" den var helt klart sevärd är hennes bedömning.

Nej nu vill hundarna ut på promenad och jag ska äntligen skicka in min lilla dator för reparation och skicka iväg en massa papper till jobbet och till F-kassan. Annars blir mitt liv väldigt jobbigt har jag konstaterat. Onödigt att skapa sig själv svårigheter det gör andra så bra åt en.

Ha en bra dag och njut av sommaren även de dagar som det regnar :)

1 kommentar:

flisan sa...

Ha Ha, heffaklumpen är det hennesnickname? Va sött :) Kul att hon vågade sig in till stora staden! Skorpan måste självklart skynda med körkort, så hon kan komma till hedemora när hon vill och slippa tåg! Skalmans tatoo blev riktigt snygg :) saknar er. kramar