måndag 17 augusti 2009

Ny måndag, ny vecka, ny termin....

allt känns nytt!

Man kan tycka att varje dag är den andra lik och att inget händer i livet men sett ur ett annat perspektiv så finns det massor som är nytt hela tiden. Allt som är nytt betyder att man kan göra saker på ett annat sätt och kanske få ett annat ressultat.

Det ska snart vara nya kräftfester och Skalman ska få ett nytt terminskort som jag ska prova att plasta in, då kanske det håller hela terminen :)
Jag har kollat upp vad det skulle kosta att gradera upp terminskortet till Plus med Bålsta inkluderat och det var helt nytt för mig :)
Det ska vara en ny Elmiamässa och en hel del nyheter att titta på. Skorpan ska göra ett YTP och det är helt nytt för oss i familjen Nygren.

Sigge har snott Skorpan skor och det är inget nytt - Skorpan gjode inget nytt för hon gick INTE ut på gräsmattan och hämtade dem alltså har hon blöta arbetsskor :(
Herr Nygren åkte till jobbet i privatkläder, undrar om hans jobb inser att han har vuxit ur (?) sina gamla eller hur säger man när byxorna helt plötsligt är 4 nummer för stora???

Nu ska jag se om Skalman kan tänka sig att starta den nya terminen på ett nytt sätt? Tex. kliva ur sovlådan i så god tid att han hinner lyssna på matklockan för att inta frukost och hinna med bussen utan att ta ett ofrivilligt löparpass för att hinna med den?

Det har hänt något nytt med vår mamma också :(
Hon glömmer liksom bort ord och hon har ingen balans och sedan har hon ingen ork att gå längre. Hoppas läkarna snart kommer på vad felet är så vi kan få tillbaka vår mamma som förr. Vissa saker vill man inte att det ska hända nya saker med!
Mammor ska alltid vara som mammorna alltid varit :/

I dag ska jag få fikabesök av Lilla musen utan Seke varg och det är nytt. Det brukar alltid vara minst vi 4 och sedan ytterligare Bressevänner eller "barn" men nu ska vi ta en egen fika = alltså något gammalt fast på ett nytt sätt =)

Ha det bra idag. vi ses säkert senare men nu ska Skalmans klocka få lite hjälp på traven att börja något nytt på ett nytt sätt :)

2 kommentarer:

flisan sa...

Usch då, hoppas faster Lotte blir bättre =(

flisan sa...

Kusinvitamin kolla in min blogg, me want you want??