söndag 16 augusti 2009

Home in Skälby igen....

och det har visst gått hett till på hemmaplan :)
Skorpan var ju iväg till Toxic med tjejerna och det var blött och roligt som sig bör, därefter intar de Lördag med ett antal killar och spelkort blandat med en hel del shots och vad det nu var. Resultatet är en plaststol mindre att ha plats för (den ska transporteras till Lövsta eller Görvälns återvinning vid tillfälle)

När vi kom hem så hade Skorpan och Blåbärspankakan beställt pizza för att stilla fyllehungern med något vettigt???? =)
Nåja, de lär ju så länge de lever :)

När vi lämnade Kompis på bresse så blev det med orden
- kolla vårt tält ofta och ditt eget också!
Det var inte utan att vi funderade på om vinden skulle lyckas vända upp och ner på tältet och ett antal tält hade börjat bege sig till skogs. Det var ordentligt med vågor på Mälaren och inte en enda kräfta ville kliva in i kräftburarna.

Kändes lite konstigt att lämna Bresse nu när alla andra också beger sig hem på söndagarna och dessutom så har det ju varit säsongsavslutning på trubadurkvällarna. Det håller helt enkelt på att bli höst.

Shit vad trist!! Men snart är det full fart i hallarna och man får tända ljus och sitta och mysa framför tv:n igen. Jag tror inte jag suttit mer än 10 timmar totalt på hela sommaren :)

Nog för idag återkommer säkert i morgon bitti när jag fått iväg alla i familjen för nu kör även Kista Gymnasium igång igen =)
Jag gillar!!!!!!

1 kommentar:

Flisan sa...

Ha Ha, låter som full rulle :) Det händer en del i storstaden :P här är det LUGNT SOM VANLIGT! Puss