måndag 22 juni 2009

Borta bra men hemma bäst?

Stämmer väldigt bra med ett undantag :)
När man känner sig lika hemma i husvagnen som hemma!
I går var det verkligen tungt att packa bilen och ge sig hemåt storstaden.
Vi vaknade till toksol och spegelblankt vatten. Det var sjukt härligt och då ska ni veta att vi haft kanonbra väder hela helgen. Inte en droppe regn sedan fredag klockan 13.45 visserligen en del moln men inte en droppe :)

Nu när många hugade semesterväntande människor ska masa sig till jobbet ja då kommer högtrycket!
Säkerligen tänker det bara besöka landet under veckan för att sedan lagom till helgen bytas ut mot regntunga moln igen, oavsett så har jag och gubben bestämt att vi ska åka till Bredsand nästa helg också men då ska vi faktiskt vara ensamma med bara barnen som sällskap :)
Det ska bli jätteskönt!!!!!!!
Behövs nu när det varit mycket en tid.

Skalman ska titta till hängrännorna på Bresse Krog och sedan får vi se vad som händer vidare, han vet att han alltid kan ringa sin praktikplats och be dem komma och göra en insats frågan är bara om de har personal som har tiden att göra det :)
Men har har höga tankar om sin praktikplatsen och dessutom så tror han att det hänger mer på att rensa dem än att det skulle vara något större fel :)

Skorpan tycker att det känns tungt att behöva jobba i 4 veckor till innan semestern hägrar men jag säger till henne att tiden går fort och det kommer gå fortare än hon tror. Hon är inte lika övertygad som jag men det spelar ju inte så stor roll egentligen för vi som jobbat några somrar vet ju att semestern kommer förr eller senare och att ha sen semester är tungt när alla andra är lediga men desto skönare när man är ledig och alla andra ska börja jobba igen =)

Kompis jobbar hela sommaren men han är nöjd och varför skulle han inte vara det? Jobb 10 veckor på en camping är inte helt fel!!!
Man har semester varje dag när man slutar jobba säger han :)

Nog för uppdateringen av helgen som varit rolig och skön på alla vis och nu har jag deeutom lyckats koppla hela inlägget till vädret som ju är alla svenskars samtalsämne dessa veckor )

Ha det bra och njut av dagen

2 kommentarer:

Flisan sa...

Va härligt med en trevlig helg i bredsand :) Alltid uppskattat kan jag tänka :) Kramar

Elli sa...

Åh, jag håller allt med Kompis lite jag.. sommarkvällarna är ju faktiskt något av det bästa med den Svenska sommaren.. sen att man måste ha i åtanke att man ska upp tidigt och jobba är väl ett litet minus, men man kan ju faktiskt njuta av dem även de veckor man jobbar. Hoppas solen stannar hos er över helgen också =)