tisdag 2 juni 2009

Vart tog solen vägen?

Ny dag med nya utmaningar :)
Den första är att försöka förstå vad som hände med solen?? Den liksom bara försvann!!
Sen säger de på TV att det ska regna senare i veckan och bli "kallt" igen?
Varför då???
Jag tyckte att det var helt okej väder :)



I går kväll hade vi möte inför kommande säsong med HJB som var konstruktivt och skapade lite nytänkande och nytändning.
Vi lade fram ett förslag till Skorpan och nu väntar vi på svar (som hon lovat att leverera inom kort).

Som det ser ut på pappret nu så kommer vi ha 32 spelare i truppen men sedan brukar det alltid droppa av ett antal när det är dax så vi räknar med att ha 20-25 spelare i verkligheten. Det är ju inte så att man skriver kontrakt med killarna vilket innebär att någon säkerhet är det inte att tala om i vår lilla sport och nivå :)

Ska bli spännande att se hur killarna gillar fysträningen som drar igång nästa vecka för att sedan följas upp i början av augusti :) Hoppas de förstår att nu när föreningen vill visa att den satsar på bredden så är det också viktigt att dyka upp och göra det som krävs för att leverera tillbaka feedback till föreningen.
Vi vet att det finns ett mindre antal killar som har dubbelidrotter och de ska ju naturligtvis prioritera den idrott som har sin säsong nu men de övriga bör ju ställa upp om de inte är på semester.
Det är nu som man har möjlighet att visa vilja.
Föreningens mål är ju inte att B-lagen ska prestera i klass med a-lagen men det är heller inte möjligt att satsa på korpnivå. Målet är att killar och tjejer ska kunna utveckla sin idrott och kunna fortsätta med sin sport även om man inte "platsar" i A-laget.



Kompis ska till tvättstugan i dag då han räknar ner dagarna till han "flyttar" hemifrån. Han bosätter sig i Bredsand och får då väldigt nära till jobbet =) Inte något som han störs av :)
Själv går jag och funderar på hur det egentligen kommer kännas? Det är skönt på många sätt och vis men samtidigt så kommer det kännas tomt här hemma. Det är nog tur att vi kommer träffas på helgerna så mamman slipper ha allt för mycket separationsångest =)



Skalman ser fram emot Fredag för då är det skolavslutning på Kista Gymnasium och ett långt härligt sommarlov ligger framför honom :)
Han har inte sökt något sommarjobb aktivt i år men kommer att kolla upp på Ternvalls Plåtslageri hur det ser ut där under de sista veckorna på sommaren. Finns det möjlighet så tackar han ja till det annars så kommer han bara att njuta av dagen vilket ju inte heller är helt fel nu när antalet sommarlov som finns kvar i livet börjar sina. Det är ju trots allt det nästsista sommarlovet som infinner sig i det Nygrenska hemmet :)

3 kommentarer:

Flisan sa...

Va kul att kompis fått jobb och att det blir en flytt till bredsand :) Det kommer nog bli kanon bra!! Som du skrev så får du ju träffa honomn på helgerna! Vi skulle hälsa så gott tillbaka från tintin, trollet, dagoberg, trulsa, och Bella :) Ha Ha, du får vara nyfiken ett tag till :P hihi!! Kanske bara några dagar till, vem vet?

Förresten, "hann" du känna in nått namn på min fina underbara Bella? Vad ska hon få för namn?

Kramar

(ps Fredrik står här och flåsar mig i nacken och hälsar :)

Flisan sa...

Ps, vi måste ses snart, saaaaaaaaaaknar er och jag vill ha kaffe :)

Anonym sa...

Men kusin vitamin, det är ju ditt område :) men nu när du säger det så stämmer det bra :) ha ha