måndag 29 juni 2009

Jag älskar mitt köksbord :)

Sitter åter igen vid köksbordet och kommer på hur mycket jag gillar att vara här.
Alldeles ensam med bara hundarna hemma och ett kylskåp som står och brummar för att hålla kylan i en stekhet sommarmorgon :)

Kan bara konstatera att vi haft den perfekta och optimala helgen i husvagnen trots att det varit svårt att sova i värmen. Det känns viktigare och viktigare för varje helg att försöka få ihop pengar till en AC!
Om inte för vår egen skull så för hundarna, sigge som var med oss hade fullt schjå att hitta platser i skuggan vilket blev till att krypa långt in under husvagnen =)
Tyvärr är den där lilla fegisen rädd för vatten så det funkade ju inte att ta med honom ner till stranden heller.
Vi måste försöka hitta en lösning på det problemet.

Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi kan vara i Bredsand i 4 veckor!! Det kommer vi inte att vara eftersom Anders har lite sjukhusbesök att uträtta och att vi ju har bokat in oss på en kryssning lite senare i månaden men annars kan vi vara där så mycket vi själva vill :)
Ja just det! Vi måste hem den 27 Juli också för att skjutsa Skorpan till Arlanda som lyfter sina vingar mot Greklands varma stränder och en veckas partaj.

Lite senare i månaden ska vi dessutom ha släktträff med Anders familj på Bredsands camping och det ser vi verkligen fram emot då alla tjejerna ska ligga i vår husvagn :) Inte illa att få möjlighet att umgås med släktens alla unga damer utan att deras mammor eller pappor ska vara med, de får nämligen hålla tillgodo med varndrarhemmet :)

Från och med nu så ligger plastbollen och hjälmarna på hatthyllan och där ska de få samla damm ända till Augusti =)
Ha en bra dag i solen, drick massor av vatten och se till att smörja in mycket solbalsam i huden.
Men mest av allt.................NJUT!!!!!

1 kommentar:

Flisan sa...

Finally, en uppdatering :) som jag längtat, hihi! Har dina skor här hemma som väntar på att få sitta på din fot :) Eller mina om du inte gillar dom, i love them ;P Kramar