måndag 3 augusti 2009

Jag älskar......

mitt köksbord!

Haha...ja det är sant. Jag har inget märkvärdigt sådant bara ett vanligt furubord som dessutom är ganska litet men jag älskar det!
Speciellt så här dax på morgonen och speciellt när det bara är ismaskinen i sidebysideskåpet som låter :)
Det känns verkligen som hemma och som min aldeles egna stund på jorden :)

Det enda som saknas i mitt liv just nu är att kunna kramas med Skorpan!
Men henne ska jag hämta på Arlanda i morgon natt :)
Jag hoppas verkligen att hon har fått färg och det verkar som att hon äntligen kan skryta med en bikinirand!
Tyvärr har hennes linsskydd på mobilen fått solsting så jag har inte fått någon "dagens bild" de sista 2 dagarna. Alltså är jag utesluten från bikinirandens intåg :(

Kompisen är kvar uppe på Bredsand och tydligen kommer han att få vara kvar till mitten av September! =)
Halvtid men ett arbete! Vi har ju varit där i 4 veckor men det har knappt märkts när han jobbat :) Hans arbetsuppgifter ligger ju i all den natur som vi lever i så hans närvaro har hela tiden funnits där :)
Han och Anso ska plugga körkortsteori nu under hösten. Han för att kunna få ett jobb och Anso för att kunna lämna campingen när hon vill och inte bara när gubben hennes har ledigt :)
Hon liksom jag kan känna sig mätt på campinglivet vissa dagar och då är det sååå skönt att sätta sig i bilen och bara dra i väg en stund =)
De 2 borde vara en och samma person - hon fixar teorin och han fixar körningen!

Skalman har också jobbat lite granna och det resulterade i en ny mobiltelefon och en helt fantastiskt trevlig flickvän (mamman gillar skarpt).
Solen har ju tittat på honom också så nu återstår att se om han fortfarande kan skryta med att vara familjens svarta får som han brukar kalla sig =)
Dagens uppdrag är att försöka klippa honom och sedan lägga i den vanliga nattsvarta färgen i håret, sedan ska vi se om vi kan få till den där tatueringen som vi lovade honom om han fixade godkänt i alla ämnen i grundskolan. Kan vara dax med tanke på att det är mer än 1 år sedan han lyckades med det :)

Nåväl, nu ska jag njuta av en stinkpinne och ytterligare en skvätt kaffe innan jag tar en svängom med damsugaren som även den haft 4 veckors total frihet, tvättmaskinen som säkert torkat ihop eller glömt bort att den faktiskt ska dra runt trumman, damvippan som inte fått vara med och dansa på länge och för att inte tala om kylskåpet som gapar tomt och lämnar ett eko när man öppnar det. Det behöver helt enkelt lite mat =)
Ja, det finns att roa sig med här hemma i Skälby också även om sysslorna inte är lika lata och trivsamma som på Bredsand :)

Just det!
Jag är lite besviken på easycounter som vägrar tala om ifall jag kommer upp i 10000 besökare på 6 månader. Ett mål som jag inte hade från början när jag la in den men som blivit det sedan i maj då jag insåg att det faktiskt var möjligt (konstigt, vem är det som läser min tangentsmörja?).

1 kommentar:

Flisan sa...

1: Jag läser din tangentsmörja :P

2: HÄRLIGT ATT DU ÄR "BACK"

3: A nu ska du snart få krama skorpan :)

4: Jippie, Dannemannen har söt flickvän

5: Kompis är duktig duktig :)

6: Tack detsamma för helgen det var skönt att umgås!

7: Puss och Kraaaam

8: Hi hi, va knasigt det såg ut med punktlista :P