måndag 31 augusti 2009

Tystnadsplikt

har jag fått!
En stund till i alla fall men spännande är det :)

Kan man få en inbiten Djurgårdare att arbeta för AIK????
Återstår att se =)

Skalman har sprungit i väg till bussen och med lite tur hinner han med den idag :)
Han börjar med Gympa som första lektion och man undrar ju lite hur det ska sluta nu när rygg och träningar är på intåg.
Vore för d-ligt om han måste lägga hjälmen på hyllan för att ryggen inte vill vara med honom. Men vi hoppas att en viss Naprapat kan åtgärda men det krävs ju även en del arbete av grabben själv.
Han har tänkt sig att träffa tjejen i dag med och då lär vi väl inte se till honom förrän sent i kväll :)

Skorpan har gått till jobbet med misstänkt feber, återstår att se om hon kommer hem under dagen för att orken helt enkelt tagit slut. Hon måste snart ta sin sovhelg!!!! Tydligen har hon haft kopplingshelg denna helgen också. Till berörda personer kan jag bara säga:
Träffas själva hemma hos någon av er eller på stan! Låt Skorpan sova!!!!!
Kanske även hon håller på att skaffa sällskap? Mamman undrar men får inga svar =) Precis som det ska vara :)

Som jag skrev i går så kommer Kompis att flytta hem igen. Efter att ha bott i husvagnen i 3 månader. Ska bli så skönt att kunna se honom varje dag och förhoppningsvis kommer många pusselbitar att falla på plats här under hösten. Det vore så himla kul att kunna bosätta honom i en egen liten lya. Han ska ju också börja bugga nu i veckan, ska bli spännande och se om han hittar nya intressen. Dans är ju så himla kul!!!!

Mamma är kvar på sjukhuset även om hon varit hemma över helgen, hoppas hon snart får en magnetröntgentid så vi kan få svar på alla våra frågor!!!
Det är alltid bättre att veta än att famla runt och tro eller fundera på vad det kan vara.

Det verkar som att killarna börjat vakna till liv och kanske ändå är lite sugna på ett teamläger, skulle vara skitkul att ordna men det krävs ju en bra uppslutning m det ska vara värt allt jobb. Jag håller mig possitiv en stund till så får vi se sedan. Återkommer säkert om det senare. Men om det blir av så måste vi nog skära ner det till mellan lördag och söndag :(

För mig går ju AIK före vissa händelser och efter andra.

1 kommentar:

flisan sa...

SPÄNNANDE, HÄNDER EN DEL I STORSTADEN :D