söndag 16 mars 2008

Söndag kväll och dagen har varit full av sms




Den fär dagen har handlat om sms, sms, sms. Skalman har redan hemlängtan :-) Känner sig svimfärdig och lätt illamående (!) Har äntligen fått honom att förstå hur man kan må om man inte sover som man ska, dricker som man ska och äter som man ska. Vad gäller hemlängtan så tror jag att 90% av den egentligen består av sänglängtan ;-)

Själv har man roat sig med att titta på matchen mellan BBIF - Kungsängen i D4. En intressant och kul match där Kungsängen ställer upp med 10 "gubbar" och en för dagen utklädd till målvakt - Jessica the dog? Matschresultatet lämnar jag utanför den här bloggen (för intresserade läsare så finns uppgiften på http://www.stockholminnebandy.nu/ ) Backmikkiz och hennes gamla lagkamrat Jossan hade en och annan kul fight runt målet dessutom hade hon en riktigt bra målchans men som vanligt så blir hon osäker i sista stund och Matilda i BBIF´s mål vippar lätt bollen över buren. Hon gjorde en bra match med tanke på att det svåraste som finns för en målis är att hålla full fokus i de matcher där man bara får känna på bollen var 10:de minut.
Jessica the dog är ju egentligen utespelare och har bara varit målis 1 match tidigare. Vilket syntes på stilen, hon såg ut som ett flygplan som hade funderingar på om det är bäst att störta på mage eller rygg ;-) Men hon gjorde ett ganska stort antal riktigt bra räddningar. All kritsa till henne :-)
Skalmans kompisar lyckades inte vinna denna match mot Vallentuna heller. Sist förlorade BBif P91 med 5-2. Den här kampen slutade 7-3 till Vallentuna.
Jag tror vi ska få några bilder från klassresan så småningom och då återkommer jag :-)

Inga kommentarer: