torsdag 29 januari 2009

Grattis Lundinsnyahus på 1års dagen..

Som jag alltid gör efter jobbet, så även idag. Dyker jag in på favvobloggarna och kikar efter nya inlägg och upptäcker att Lundinsnyahus fyller 1 år idag.
Ett år med nervös, spännande, väntande, uppbyggnad, snöande, solande, sjuk, glad, helt slut, och till sist slutbygge för att sedan flytta in och fira första jul, nyår och allt därtill.
Det har varit tokroligt att följa familjen lundin under året som gått men jag vill ändå hävda att Majsan borde göra en Balrogs damdemoner blogg!!!!

Jag gillar hennes små hyss och bus i inredningsvärlden men jag saknar hennes härliga beskrivningar om innebandyhallens olika känslor, tempon, händelser och allt det där.

Därefter började jag kolla när jag själv började blogga och dett visade sig att min egen blogg fyller 1 år på alla hjärtans dag.
Helt sjukt vad tiden går fort, man ska nog göra som Majsan, sätta sig och läsa den första månadens inlägg och fundera lite kring allt som hänt.
Något jag kanske kan ta mig tid till under helgen som jag återigen tänker tillbringa i husvagnen.

Det vara bara lite snabba tankar under tiden som jag formaterar en annan dator som Moddekompis ska fixa in ett musikprogram i.
Nu ska det ätas och sedan bär det av till Belehuset

Inga kommentarer: