fredag 4 september 2009

Fredag = Bressedag

Vi ska iväg hela familjen!!!
Hundar, ungar och hembränt äppelvin......

Anders och AIK är nu helt eniga om hur deras samarbete ska se ut framöver :)
Så from nu så måste familjen åka till Solnahallen för att träffa gubben =)
Gör inte oss så mycket eftersom Solnahallen är ett ganska trevligt ställe att vara på, dessutom brukar det vara mycket plastboll i hallen.

Ganska skönt att det bara är 3 tillfällen som AIK´s hemmamatcher krockar med Skalmans!
Jag var lite orolig men i går släppte Stockholm innebandyförbund spelschemat för säsongen och då var det bara att fylla på almanackan med fler matchtillfällen.
Första krocken inträffar i november men sedan krockar det 2 gånger i februari!! :(
Jaja....det löser sig alltid :)

Ingen träning för Skalman och Skorpan i kväll. Bresses hylla ska intas istället. Det blir nog sista helgen för nästa helg ska vi åka till Elmiamässan, jag, gubben och kompis!
Ska bli kul för vi har aldrig varit där.
Först skulle vi dit och sedan skulle vi inte men sen lade sig släktens "oldman" i det hela och allt slutade med att vi ska åka!
Alla dubbla budskap som levererades gjorde att han beslöt sig för att nu fick vi sluta att leka med andras känslor och ta tjuren vid hornen så att Kompisen slipper bli alldeles förvirrad. Det bokades och beslutades över huvudet på oss men vi klagar absolut INTE! =)

Nog för nu, jag måste jobba lite på att få Skalman att kliva ur sovlådan!!

1 kommentar:

flisan sa...

Åh älskade Bresse! Hoppas att ni får en fin helg! Har kusinvitamin glömt bort min blog? Inte fått en kommentar på hela 10 inlägg, inte alls likt dig ;-) Puss