söndag 20 september 2009

Tillbaka i metropolen...........

det är här det händer (eller rättare sagt i Tibblehallen).

Säkert fanns det fler av killarna som upplevde ledarstaben som något förvirrad i dag. Sent till samling kom vi, fel hallnummer fick vi och en spelare fick vi åka och hämta i Danderyd :)

Nåväl killarna fick sina possitioner, värmde upp och startsignalen gick.

Bara att konstatera en sak i laget - vi måste jobba på att få undan spelet framför eget mål och att gå på returer. Både vid eget och motståndarmål.
Period 1.
3:10 1-0 på retur från målvakt
6:03 2-0 på retur från målvakt
6:28 3-0 egentligen självmål från nr:19 med motständarna fick både skott och ass
16:57 4-0 första riktiga spelmålet som satt på rätt plats.
19:38 4-1 nr:19 betalade tillbaka sitt självmål med att visa killarna vägen. Efter att ha tagit med sig bollen genom hela motståndarlaget och sitt eget lyfta han snyggt in bollen i en sån där lagom svår fart som är hopplös för målvakterna.

Period 2.
5:39 5-1 då Täby åter igen får möjlighet att röra sig fritt bakom ryggen på Bele.
13:15 6-1 återigen fritt springande anfallare.
Målvakten byts ut i ett helt psykologiskt fel tillfälle för den som bänkas. Men sånt får man lära sig att ta om man är målvakt. Rätt eller fel kan man diskutera men det hände inte mycket mer i 2:dra.

Period 3.
0:23 Får nr:81 en utvisning lite tvivelaktig men det är alltid en bedömning med axel mot axel när ungdomar möts. Alla utvecklas olika fort.
1:57 6-2 efter att nr:24 klivit fram och tagit tag i saken på egen hand.
4:42 BTO som inte gav mycket annat än ett andningshål.
6:00 7-2 åter från frigående täbyiter
10:12 7-3 från nr:81 på pass från nr:13 snyggt och välorganiserat.
11:21 7-4 från nr:19 på pass från nr:20 som åter visar vägen och lugnt och sakligt följer coachsnacket.
12:09 8-4 återigen täbyiter på frigående bete
17:01 9-4 jag har inget att tillägga.

Ska bli kul att se hur vi kan utveckla killarnas sätt att se över egen axel i stället för på boll. Jag tror Jeppe kommer fixa det för han har riktigt sunda tankar och ideer. Nu ska vi bara sudda bort förlustbilden i huvudet på Junisarna och sedan få alla att jobba efter Jeppes tankar. Sen är det här laget ett team som kommer klättra i tabellen och slå sig igenom serien från underläge.

Nåväl, nu ska min tvättmaskin få jobba lite med SSL-kläder innan jag bestämmer mig för att den här dagen det här året får gå till sin slutpunkt.

Skalman är i alla fall glad för att hans största "fan" var och tittade, han gillar bara inte att han blev bänkad men då får han ju lära sig att bita ihop och visa coachen att det där var fel drag. Skalman spelar ju allt som oftast bäst när han är LITE irriterad.

Inga kommentarer: