lördag 19 september 2009

Vänta, vänta och vänta........

Lördagmornar befinner sig pappa Nygren i innebandyhallen.
Just den här morognen sitter tanten och väntar på att han ska komma hem!

Det är säsongsavslutningsmöte på Bredsand i dag samtidigt som BBIF har sitt årsmöte med tillhörande middag. Föreningen firar sina 80 årsanor.
Bredsand får vara prioritet hos oss eftersom vi inte längre lägger så mycket tid på föreningen som vi gjorde tidigare. (Av naturliga skäl)
Vi ska åka upp och vara med där, målvaktsutrustningen får åka med fast den inte hunnit torka för sedan blir det färd via Bålsta och vidare till Tibblehallen i morgon bitti. Varför lägger man en HJ match så tidigt på dagen för???
Fast det är klart. P93-serien har ju en match i Stuvsta kl. 08.00 på Lucia så man kanske inte ska klaga? =)

Skorpan sover och det gör Flisan och Jeppe-seppe också :)
Blev det tungt i går???
Tydligen inte med tanke på att tanten sitter uppe, eller??
Vem vet men om man tittar på antalet flaskor på diskbänken så får nog Flisan lov att styra bilen hem till Hedemora vid en något senare tidpunkt än vad vi har tid att vänta =)
Det är inte bara Kompisen som flyttat hemifrån, nu flyttar även Fiffin!
Hon den lilla älskade (men jobbiga) hårbollen ska bli dalkulla. På heltid :)

Nej nu ska jag hoppa in i duchen, dricka mer kaffe och sedan hoppas jag att gubben kommer så vi kan åka till vårt smultronställe.

Det var länge sedan det kändes så här i kroppen när det är dax att åka. Länge sedan man längtade dit men nu är känslan tillbaka.
Det har ju aldrig varit stället som det varit fel på, bara situationen på stället. Men det har löst sig, förhoppningsvis till det bästa så att alla andra och vi själva kan få den lugn och ro som ställets karaktär ger sinnet om man bara tillåter sig att stanna upp, känna efter och titta över vattnet.

Inga kommentarer: