fredag 11 september 2009

Säsongens första förlust....

för AIK :(

Men det vore ju mer än dåraktigt om man tror att laget aldrig ska förlora en match. Det finns inte i innebandyvärlden.
Men jag undrar vilket svenskt lag som har flest vunna matcher i rad och när det var? Finns det någon där ute som vet????

För den oinvigde förlorade AIK med 4-2 mot spiders :)
Tydligen en riktigt dåligt genomförd match i en riktigt byggskitig hall men det ska nog Järfälla hinna få ordning på innan sin första hemmamatch :)
Det var inte byggdammets fel att AIK förlorade för även Spiders hade samma problem så det finns ingen annan ursäkt till förlusten än att AIK spelade en dålig match.

En vanlig dag på jobbet-spel tydligen :(

Skit samma det är ju inte förräns seriestart som poängen räknas varken för Spiders eller AIK.

Idag bär det av till Elmia mässan och ett skönt avbrott från dagliga grålunket. Vi kommer ha med oss vårt vuxna "barn" Kompis och det ser vi fram emot. Vi jobbar hårt på det där med att man kan vara vuxen nog att klara sig i ett eget boende men man kanske inte är helt färdig med att klara alla livets osagda ord och "ogjorda" händelser och handlingar.
Han hänger på mer och mer i alla träningsmoment så det ska nog ordna sig vad det lider.
Han mår ganska bra och på måndag ska vi ta reda på en hel massa saker runt bilskolor, handledning och lägga ett schema som vi ska följa till punkt och pricka för nu ska vi ordna lite struktur så att alla önskemål blir uppnådda för vidare färd mot ett eget liv i en egen bostad med ett eget jobb :)

Skorpan har flyttats till huvudkontorets avdelning på Ekenhusets arbetsplats, ska bli spännande säger hon samtidigt som det känns som att lämna sin familj för det är så hon känner om vattenskadeavdelningens kolleger. Samtidigt kan det vara bra att vidga vyerna och lära sig ännu mer om nybyggen och i det här fallet stambyten.
Härligt med en så pass kunskapstörstande tjej :)
Hon kommer bli Sveriges bästa bygglärare den dag hon uppnått sina mål.

Nu måste tanten skynda på så vi kommer iväg någon gång. Mässan väntar på oss så ha det bra i helgen om jag inte hinner/orkar blogga.

Njut av dagen i morgon kan det regna :)

1 kommentar:

Flisan sa...

Va kul för skorpan :) hi hi! Nu är en ny blogg på g, du får självklart adressen :) Ha en toppenkelg! Puss