fredag 18 september 2009

Fredag.................

men inte Bresse! :(

Föreningens halltider är ju fördelade för säsongen och tiderna HJB fick sig tilldelade var väl inte de som vi hoppade jämnfota av.

Från början skulle vi ha tränat måndagar mellan 20-22 men den tiden var i Fjällenskolan. Visst den är frächare än Björkeby men mindre och golvet är lika strävt som Eriksdalshallen.
Det blev onsdagar 21-23 och fredagar 20.15-22.

Tvi vale kan man säga men samtidigt så finns det fördelar. Killarna hinner både fixa och få i sig en bra näringsriktig middag som hinner sjunka ner ordentligt innan träningarna och de som har skolarbete hinner göra det i lugn och ro.

Det betyder tyvärr att det blir mindre Bressetid för Nygrens men sett från andra sidan så börjar ju hösten kliva in med stormsteg. När jag var där häromkvällen så var det sjutton så bitande i skinnet. Men så vackert! Vattnet låg spegelblankt och trädens färger börjar skifta i den där speciella färgskalan som bara en Svensk höstskog kan bjuda på.

Alltså blir det Björkeby Sporthall och 35 unga killar som får tantens uppmärksamhet i kväll. Pappan lär hamna i soffan med sin älskade makt i handen =)
Sen ska vi ta en liten wirrepinne med tränaren och se vad vi kan få fram för tankar runt ett focussnack :)

Nu ska tantens energi riktas mot Skalmans sovlåda så han slipper komma försent i dag med. Sen blir det tvätt av träningskläder för att övergå till våra egna. Kul dag va???

Ha en bra avslutning på arbetsveckan alla där ute i världen.

1 kommentar:

Lilla musen sa...

Det e väldigt tomt här uppe i landet vid vattnet. Saknar dig massor. Hoppas vi ses snart. Massor med kramar