torsdag 10 september 2009

Snart är det dax....

att ge Kompisen sin semester för året :)

Han ska ju med till Elmiamässan och bo på hotell hela helgen. skorpan och Skalman ska vara hemma i metropolen och ta hand om hundarna samt sköta träning och match.

Hela cirkusen drar ju i gång nu under kommande helg. Det är inte så konstigt att innebandyvärlden ligger i ett kostigt rus som slår runt hela tiden. Ena sekunden är det totalt stiltje för att i nästa stund vara full fart framåt - håll tätt bakåt.

Många lag har träningsmatchat men vi i HJB är nog inte riktigt med på banan ännu. Efter för dålig uppslutning på ett träningsläger och samma lite loja inställning till teambuildingläger så kan det kännas som att vi kommer dra det här laget genom säsongen som en lång seg kannelbulledeg.
därför har jag heller inget tarvligt att säga om att föreningen gjorde det val de gjorde vad gäller målvaktsställen. Visst ska de lag som visar fötterna och träningsvilja ha förtur på priviliegerna.

Mitt största projekt den här säsongen blir att få killarnas tänk att ändras från -
Det spelar ingen roll, vi får bara skittiderna och föreningen vet knappt att vi finns så vem bryr sig
TILL -
Nu ska vi visa vad vi går för och se till att föreningens blickar vänds mot oss i stället för ut mot resten av världen när de jagar nya spelare som ska vara med och spela för vi tänker inte nöta bänk åt folk som inte orkar träna men blir uttagna till match. Vi är nämligen värda den platsen =)

Inga kommentarer: