onsdag 25 november 2009

20000 spräckt så nu ............

struntar jag i räknaren, jag har helt klart uppnått målet över förväntan.

Jag antar att det är Kompis förtjänst :)
(Du är en guldkille)
Ja, hade inte han fått för sig att göra rätt men på fel sätt så hade nog inte så många som inte känner oss varit inne och läst så ofta.
Bara de som har den verkligt sanna historien bakom den tiden har en aning om vad som egentligen försegick i vår metropol.
Om Kompis kan jag berätta så här mycket:
Han mår förbannat bra men han vill gärna ha något att göra på dagarna.
Han håller på att ordna upp lite saker i sitt liv som ser ut att kunna lyckas riktigt bra.
Han funderar på att börja studera till våren och det tror jag är helt rätt.
Nu är det bara ett fel med allt han gör!
Han har valt att göra det så långt bort så han kan inte dyka in och ta en snabbfika med morsan =)
Men snart ska han väl ha sitt hett efterlängtade körkort och då kan han komma och fika hur ofta han vill. Vi saknar dig Kompis, men snart är det jul och då kommer du till oss :)

Skalman har sovmorgon men jag ska nog driva upp honom ur sovlådan ganska tidigt i alla fall för han ville tvaga sig innan skolan eftersom det kan bli kärvt innan den stora matchen i Solnahallen i kväll.
Hoppas Seke Vargs familj har det någorlunda bra och att han orkar komma i kväll, annars får Skalman skola in någon annan på introt. Men det löser sig med all säkerhet. Bara allt är ok i fam. Ollikainen. Tänker lite extra på er i dag :)

Skorpan är ju varslad om uppsägning på grund av arbetsbrist och det är ju aldrig roligt.
Måste nog ändå fundera på om det är hela sanningen för en hel del mycket märkliga saker har hänt på Ekenshuset på sista tiden. Höger handen har ingen aning om vad vänster handen gör och det verkar som att det är cheferten på norra sidan som är allsmäktig trots att han sa till mig och Skorpan att han hade framtida planer för henne.
Hon har nu gått hela sin lärlingperiod på det jobbet och nu när det bara fattas ett yrkesprov så påstår de helt plötsligt att de inte har jobb????
På norra sidan sätter de plattor hela tiden trots att det är en vattenskade avdelning.
Nej, jag är ganska övertygad om att det är för att det saknas ett körkort i hennes ficka. Men ge henne ledigt då så kan hon ju ge sig upp och ta en intensivutbildning i stället!!!
Tänk att karlar alltid ska ha så j-kla svårt att hitta lösningar på problem!!!
Nåja, nu har de ju använt hela tjejens tålamod med att glömma bort henne, inte veta hur lång lärlingstiden är och fördröja att skriva på i lärlingboken och allt vet inte gudarna vad de pysslat med så nu är det företaget ganska kört i hennes huvud och i mitt också om sanningen ska fram.

Gubben Nygrens vita tröja ska hitta in i tvättmaskinen för att vara ren och fin till kvällens match, vore ju attans om han bytte till den svarta och att AIK sedan skulle gå på pumpen. Det skulle ju gubben få äta upp i all evighet.
Det handlar ju om 10:de raka nu och då kan man ju inte bara vika ner sig.
Hoppas gubbarna håller i sitt spel och sitt humör i kväll. Det är ju dessutom premiär för pappa Kranberg på planen ;)
Nej, ett hett taggat AIK vill vi se som bara har en sak i huvudet = 3 pinnar ska vara kvar hemma i Solnahallen när slutsignalen går.

Nog för mig den här dagen för det lär inte hinna bli något mer i dag.
Hoppas lillasyster Yster öppnar sin adventsblogg under dagen så jag kan länka er till den under morgondagen :)
Ska bli så spännande och se vad hon hittar på för tips och idéer till oss alla.
Ha det gott och tänk på de små glädjeämnena vi faktiskt har i vår gråzons vardag.


1 kommentar:

flisan sa...

Har kusinvitamin i metropolen glömt bort datorn, eller har alla våra långa samtal de senaste dygnen gjort att du inte orkat kommentera ;-) på 6 st inlägg :P HA HA! Saknar dina comments (du e typ den enda) ha ha!

Hörs imorgon! Kramaaaaar