måndag 30 november 2009

Måndag morgon och sista....

dagen i November 2009.
En dag som har många olika meningar i mitt liv.
Systeryster på ön har en svåger som fyller år i dag och en man som har namnsdag. Själv har jag 2 pojkar här hemma som har namnsdag, Pappa Nygren och Skalman. Fast vi brukar egentligen inte hålla på med det där utan det blir just Anders-dagen som man kommer ihåg.
Från och med jjust detta datum så kommer det dessutom att vara Flisaspetans nya födelsedag också =)
Hon gör en gastrik by pas operation just nu när jag hamrar på tangenterna. Lite flachpack blir det ällt som dyker upp i huvudet på oss alla, inte minst i hennes eget huvud har det poppat upp en massa otäcka tankar men hon liksom gubben Nygren behöver verkligen det här för att vi nära och kära ska slippa den oro det är att leva med en människa som man vet är en tickande bomb.
Froddybear i Hedemora har ett par långa timmars orolig väntan framför sig men han kommer snart bli varse att allt gått som det ska och att han kommer få tillbaka sin älskade fru i slutet på veckan, men visst förstår jag honom. Jag har ju varit där själv för bara 1 år sedan.

Nu ska Skalman upp ur sovlådan för nu är det bara en timme kvar innan vi ska låsa dörren och bege oss in till den där eländiga specialist tandläkaren för att se om de kan ge honom en käftsmäll så käken lägger sig rätt och slutar hoppa ur led :)
Men någon räls i munnen tänker han inte ha!!
Kan det vara fåfänga eller är han helt enkelt bara så van vid att det smäller så han inte tycker de ska göra något om de inte kan åtgärda med ett ingrepp och sedan är det klart???
Vet inte men vi får pratat om saken när vi vet vad de säger.
Upp med Skalman, ut med Sigge, fixa till mig och studs iväg. Har jag tur avslutar jag dagen med att hämta gubben Nygren och då blir det förhoppningsvis den sista resan jag gör till Danderyd ( i alla fall för att hälsa på gubben).

Ha en riktigt bra sista dag på November för det har en glad Skorpa som jobbar med sin egen handledare Peter :)


Inga kommentarer: