måndag 30 november 2009

Pappa Nygren....

är hemma från sjukhuset igen =)

Nu ska vi bara se hur vi strukturerar upp hans dagar så han hinner med att äta också :)
Sen ska han nog vara på tillbaka på banan om ingen tänker roa sig med att göra fler liknande idiotiska handlingar likt de som familjen utsatt honom för och sedan han själv också samt den oro som han först nu har uttalat om sin svärmor (!) som jag alltid vetat varit en viktig person för honom men som jag ändå trodde att han släppt lite granna de sista åren.

Nåja, många saker kan vi inte göra något åt och därför behöver vi nog träna på att låta dem ligga och bero, utan att tillåta en massa energiläckage.
Ingen får välja föräldrar eller syskon men alla får välja umgänge :)

Kusinvitamin i Hedemora befinner sig på uppvaket på Faluns lasarett och där ser allt ut att fungera som det ska. De beräknar att hon ska vara kvar hela dagen så vi lär inte se några inlägg i hennes blogg i dag. =)
Men inte skulle det förvåna mig om hon är en sån där patient som bestämmer sig för att hon vill ha en stinkpinne och bara därför ger sig ur sängen vilket innebär att det blir avdelningen istället för uppvaket :)
Hon är ju så där härligt livsglad och sprudlande när hon får som hon vill och det har hon ju verkligen fått nu när operationen är överstökad.

Ses i etern senare eller i morgon, vet aldrig när tangentfingrarna drar igång igen.


Inga kommentarer: