tisdag 10 november 2009

Its the final countdown......



Undrar vilken planet denna varelse kommer från?
Först intogs en halvtimmes övertalningsinsats på Lilla musen för att sedan använda några timmar på att vänta på en kompis för att till sist inta en sittande position där både Lilla musen och mamman härjar runt i allt hår :)
Då kommer denna märkliga varelse fram från ingenstans.
Jösses vilket gott skratt vi fick =)
(syns att mamman skrattar när hon ska hålla mobilen stilla för fotografering)

Skorpan som av naturen gärna bjuder på sig själv poserade gärna med alla antenliknande färgglada piggar rätt upp. Hade Skalman varit hemma och sett det här så hade han genast börjat planera för att inta samma fina utstyrsel :)

Resultatet känns lite olikt och på något sätt väldigt rätt men väldigt fel :/



Skorpan har ju en tendens att alltid se så vårdad ut trots att hon kanske inte alltid är det men nu ser hon helt vild ut :)
Joe Tempest släng dig i väggen!! :)
Här kommer Skorpan alá 80´s

Skön avslutning på kvällen kom när telefonen ringde och en glad Kompis uppdaterade familjen om senaste nytt på fronten, härligt när ens barn mår bra :)
Sen kom en glad Skalman hem efter en tur till sin kärlek. Han är alltid så glad när de har träffats och smånynnande intog han en av pappans goda klämmisar.
Jag säger bara det - Skalmans klocka funkar för högtryck men han har helt klart modifierat den med ett stort antal pussapåtjejen-timmar =)
Men i kväll har den visst några träningstimmar att avverka också. Nu när han faktiskt har intagit de svartgula ränderna på riktigt :)

2 kommentarer:

Lilla musen sa...

Ja skorpan e en riktig skönhet. Vi hade många skojiga timmar igår :-)
Skönt att skalman mår bra.
Kram

Flisan sa...

Va söööööööt :) Me LOVE familjen nygren :) Puss puss