tisdag 28 april 2009

Undrar....


om Skorpan går ner på Bele Barkarby If´s damlagsprovtrning i kväll??
Jag ska nog försöka ta reda på om styrelsen vet vem som blir tränare för laget. Jag vet ju att det är det som avgör hennes beslut. Men jag önskar att hon hittar rätt och fortsätter med sin idrott.
Hon behöver den lika mycket som hon vill ha den.

Snart är det Valborg och det är eldningsförbud i hela Stockholms län utom Norrtälje :-(
Man får trösta sig med att de som redan fått tillstånd får elda, som det ser ut idag i alla fall. Vore snörpligt utan vårkasen.
Mössorna ska på och en massa ungdomar ska skickas ut till en oviss framtid med hög arbetslöshet men jag tror att de har en helt annan syn på sin framtid än vad vi lite mer pessimistiska 60-talister har. Vi har både Båtsman och Knappen som ska ha mösspåtagning men det verkar som att vi har sån tur så deras utsläpp inte krockar.

Vi ska vara i Bredsand så vi kommer ha det tokbra :-)
Men vi måste åka hem på fredagen för att kunna duscha och fixa till oss innan bröllopet, hämta brudbuketten i Enskede och lämna hundarna hos pappa.
Sen bär det av till Uppsala och kyrkan :-)
Efter bröllopet och festen har vi bestämt oss för att vi ska åka till Bredsand och sova, då har vi bara halva resvägen "hem" och vi får vakna där vi trivs bäst = på Bredsand!

2 kommentarer:

Jenny sa...

jaaa, detta eviga slagsmål om eldningen! Nästan så att man skulle flytta bålet! ;) Det är ju det som är hela grejen med valborg, eller hur? :) Kramar Jenny

Flisan sa...

Ja det är väl underbart att få vakna i bredsand, jag tycker ni gör helt rätt i att åka dit, bättre än att hålla på och flytta på vagnen osv! Snart så :)