söndag 22 februari 2009

BBIF damer vs Ensdededalen 4-2

3 poäng och division 2 närmar sig för BBIf.
Det som känns lite extra bra är att tjejerna tagit sig dit på egen skicklighet (naturligtvis med tränarnas hjälp) egen träningsvilja och egen vinnarskalle.
Nu ska de köra ett par träningar och sedan bär det av mot Falun för det sista slutspelet i SM.

Vad finns det då att säga för intressant att säga om matchen?
Nu ska vi se:
Målvakten för dagen ville inte spela (vill inte vara målvakt längre
Backen Linda var precis så odräglig som hon brukar vara, tror hon kan bestämma när sekreteriatet ska stoppa tiden och åt vilket håll det ska vara frislag. dessutom tror hon tydligen att hon kan spela på vilken possition som hellst. Tvi för sådana spelare.
Men för en gång skull slapp vi se henne gå direkt från slutsignal för att hämta sitt barn som alltid ska vara med när man tackar efter match. Undrar vad han tackar för och av vilken anledning en sådan sak kan bli en lekskola????

Finns det mer???
Nja, kanske man ska nämna att det skulle varit utvisning pga fördröjning av spel inte en påtvingad time out för BBIF. Nåja, precis som domaren själv sa så är de bara mänskliga och dessutom hade en av BBIF´s spelare ställt ner sin vattenflaska på planen.

I övrigt ett rättvist resultat trots skottstatestiken 32-18.

Sen skänker vi en tanke till familjen som förlorade sin son i en skoterolycka tidigare under helgen. Inte heller denna gång finns det ord som räcker till.
Många kommer sakna honom både på och utanför innebandyhallarna. Redan nästa helg kommer vi märka av tomheten han lämnar efter sig då BBIF herrar spelar match i hans anda i Viksjöhallen.

Nu startar familjen Nygrens söndagseftermiddag och lugnet före veckorusningen infaller framför tv´n med en kopp kaffe och kanske en film.

Inga kommentarer: