torsdag 19 februari 2009

Idioten med pizzamacka :-)

Härlig rubrik!
Men det var onsdagskvällens verklighet för Skalman.
Vi visste att han skulle träna men kände ändå att det skulle vara så j-l gott med en pizzamacka (för er som inte vet så är det pizzabröd som man fyller med sallad och annat gott man gillar) därefter gick han ner till hallen och bytte om till stället.
Tränare Stefan som var lite glad för det var nästan full styrka på träningen tänkte att det skulle sitta fint med lite konditionsträning som uppvärmning. Alltså Idioten!!!! ;-)
Man springer som en galning fram och tillbaka med vissa olika längder innan man springer tillbaka. Ja ni som har varit på en träning har med all säkerhet erfarenhet av just idioten :-)

Det var ingen höjdare kan Skalman informera er om - ät aldrig en pizzamacka och skynda ner till träning för att springa idioten, man blir rent illamående! :-)

Jag ska försöka fylla den här dagen med något vettigt hade jag tänkt mig (undrar hur det går?)
kanske en längre promenad med hundarna och sedan en vals med damsugaren. Hm..... låter inte så kul! Kanske ska omprioritera till tvätt stugan??? Skulle behövas så varför inte se till att boka tid i den stora tvättisen?? Har jag tur så kanske Skalman kan tänka sig att ställa upp som bärhjälp.
Säkert får ni reda på vilket av allternativen det slutade med senare under dagen, om det nu var något av allternativen som vann :-)

Inga kommentarer: