lördag 21 februari 2009

Rotebro vs BBIF Hjb 16-0 !!!!!!!!

Det är inte utan att man tycker lite synd om Rotebro! (Jo, jag vet att det var de som vann stort)

Men vad har en vinst mot ett B-lag med endast 6 utespelare och 1 målvakt för värde??????
Noll värde (visst 3 poäng i serien) ingen och apsolut ingen, kan säga att det är en match spelad på lika vilkor.

Vems är då felet???? Rotebro??? Nej deras enda fel är att de ser det som en vinst.
BBIF? JA, var fanns A-lags killarna när B-laget behövde dem????
Har klubben lyckats skapa ett lag med killar som spelar för sitt lag och inte för klubben????
Jag kan ytterligare en gång påtala att det INTE ska ringas hem till oss för att fråga efter målvakt för kan inte A-lagets spelare ställa upp för Skalmans lag så kan inte Skalman ställa upp för deras. Det går inte ens att motivera med att man spelar för klubben!!!! För det räcker ju inte som anledning till att deras spelare ska hjälpa B-laget.
Återigen skam åt BBIF!
Återigen har man skapat situationen där man dödar lusten till innebandy hos alla som inte platsar i A-laget!!!!
Grattis Bele Barkarby!! Eller snarare -Skam!

Eftersom jag har sån otrolig insyn i hur Skalman klarar en sådan förlust rent mentalt så kan jag trösta er alla med att han skrattar BBIF´s etablissemang rakt i ansiktet och förkunnar lite försynt att "divor" finns det gott om i Sverige, synd bara att så många av dem samlats i samma förening.

Han sa en gång när han var 10 år att hans ska spela i globen en dag och det målet håller han närmast sitt hjärta än idag. Om han lyckas är det bara hans egen förtjänst och bara hans egen vilja som burit honom dit. Men en sak är säker- den dag han lägger sitt mål på hyllan den dagen gör han det av egen fri vilja, inte för att någon elittänkande idiot till tränare eller förälder har talat om för honom att han nått toppen av sin kapacitet.
Det är något som jag är väldigt tacksam för. Vi har nämligen alltid talat om för våra barn att de spelar innebandy så länge de själva vill och enbart på sina egna villkor. vi finns där för dem så länge de själva vill ha oss där och då är det för deras skull inte för vår.

Inga kommentarer: