lördag 28 februari 2009

Gabbis miss nr 2:

Det belv Ida som satte första målet och Carro nummer 2, om/vem som fick assist på de målen förtäljer inte historien.
Efter att ha läst Thomas matchrefferat så kan man bara konstatera att vi här hemma har missat en ruskigt spännande match där Linnea Axelsson visat innebandyvärlden att hon har ett snuskigt bra löpsteg. Något som inte är helt vanligt i innebandyn men ack så snyggt när man får se det.

Visst är det så att F93 har många mycket duktiga innebandyspelare men samtidigt visar de gång efter annan att det är deras laginsats som gör skillnaden. När Carro eller Ida blir för hårt uppvaktade så kliver andra fram och tar för sig.
Bele Barkarby IF F93 är ett svårt lag att möta för det laget bygger på 10-12 individuellt skickliga spelare som täcker upp för varandra. Annars är det vanligt att man ser lag som bygger på 1-2 skickliga spelare medan resten av laget jobbar på att lägga fram "räkmackor" åt dessa spelare.

Tränarna i F93 har haft hand om de här tjejerna i många år och har delat med sig av sin kunskap samtidigt som de har låtit tjejerna utvecklas som individer och peppat alla att pröva. Bra gjort!
Undrar om de kommer släppa tjejerna efter den här säsongen eller om de kommer arbeta vidare med laget ett år till. De har ju 1 år kvar i ungdomsserien innan Juniortiden tar vid. Men många av tjejerna är redan uppe och spelar i damserien och det är mycket deras förtjänst att BBIF´s damlag är på väg upp i Div.2

Vad tjejerna åt innan match har jag ännu inte lyckats ta reda på men efter matchen blev det ost/skinkmackor som säkert smakade väldigt gott när de var kryddade med segerns sötma.
Hoppas tjejerna taggar upp inför Semifinalen och jag ska se om jag kanske kan tigga till mig ett snack med Gabbi eller någon annan innan den matchen går av stapeln.

Återkommer om det senare.
Ska dessutom se om jag kan ta en tur ut på Ön idag för att dela tårta med Stefan som fyllde år i måndags. kanske träffa mamma en stund och titta på storasysterysters nya kök som börjar ta form.

PS! Att Gabbi gissade fel både på 2-0 segern och vem som satte första målet är bara kul. Det visar bara på hur duktiga hela laget är och att det finns många som tar ansvar.

Inga kommentarer: