söndag 10 maj 2009

åter i Skälby.......

efter en helt ok helg i Bredsand.
Skorpan och Båtsman kom med segelbåten men eftersom det var så jäkla dåligt väder och att det dessutom blev svart som ett sotararsle efter klockan 22 så bleb det till att ankra för natten vid mellholmarna och fortsätta på lördag morgon.

Herr och Fru Roos kom ner på Lördagen och vi hade ett par mysiga timmar tillsammans dock finns det ett och annant att säga om Skalmans humör när han förlorar i kortspel eller vad säger du Fredde?? :-)

Nå väl, helgen i Bredsand blev inte riktigt så lugn som jag tänkt mig men vad gör det? Jag och Anders har bestämt oss för att återigen lämna våra "barn" och hundar hemma och åka upp til vagnen alldeles själva nästa helg. Ska bli väldigt skönt med lite "ensamtid" nu när vi provat på det en gång och fått mersmak ;-)

"Ungarna" bjuder på ett flin och lite gliringar men de har glimten i ögat och tycker det är skitroligt att vi faktiskt fortfarande kan ha kul tillsammans bara vi 2.

Nu har vi möblerat om i vardagsrummet sedan vi kom hem och i natt blir nog Kompis uppflyttad till övre våningen och själva flyttar vi ner till vardagsrummet.
i morgon ska jag sätta upp draperi mellan hallen coh vardagsrummet bara för att vi ska kunna "stänga" till om oss.
Det är svårt för ungdommar att hitta bostad och flytta hemifrån i dagsläget men samtidigt kan man känna att vi varit föräldrar klart snart och vill hita ett eget liv igen. Men visst kommer innebandyn att finnas kvar och visst kommer vi fortsätta att synas i hallarna både när våra "barn" är där och när de inte är det :-)

2 kommentarer:

Flisan sa...

Va härligt, en ensamhelg sitter aldrig fel, njut av den väl =)

Unknown sa...

Gud vad skönt att bara sticka iväg och lämna barnen eller ungdomarna ska man väl kalla dom, dom är ju inga barn längre.
Ni är förtjänta av egen tid, man måste få koppla av någon gång också. En väldigt fin blogg har du, det måste jag erkänna.
Kram från svägerskan i Hässelby