måndag 18 maj 2009

Nu så......

efter en kanonhelg med fint väder och väldigt mycket "bara sitta och prata" med gubben i lugn och ro. Skratta och minnas alla de konstiga saker och situationer som vi varit med om under våra 26 år tillsammans.
Ja vi har använt helgen åt att knyta ihop våra år, och hur vi känner, tänker och mår nu när vi fått mardrömsdygnen i November på distans.
Hur det egentligen var när Anders låg i respiratorn vad som egentligen sades och vad som egentligen hände.
Hur annorlunda det är att leva med Anders i dag jämfört med tiden innan operationen.
Ja, det finns inte mycket som vi inte har avhandlat under den här helgen och det har varit både roligt, sorligt och tankeväckande för oss båda två.
Helt enkelt fantastiskt!

Som Anders sa efter att Norge framfört sitt bidrag
- åh... han sjunger om min känsla för dig! :)
Gulligt :) och lika sant åt andra hållet också, för nu minns jag precis vad det var hos Gubben Nygren som jag en gång för många år sedan blev så kär i.

Anders magsår hade dessutom nästan läkt helt (det blir en gastro till om 4 veckor) och läkaren var mycket nöjd med honom ;) Det är jag med eftersom han inte går ner i vikt lika fort längre.

I dag ska han spela fotboll igen så nu får Masse passa sig för snart kommer morbror Anders att dribbla av honom läderkulan utan problem :)
I morgon ska killarna få följa med och fiska strömming igen så numera får man jobba för att han ska ta det lite lugnt ibland också :)

I dag har jag 2 födelsedagsbarn att gratta :)
Jag har skickat sms till båda 2 men de verkar ha för mycket att göra för ingen av dem har svarat ;)
Grattis Cecci på 19 års dagen. Vi ses den 11 Juni och då ska sudentmössan vara på!!!!
Grattis Ann-Sofie på Bredsands Camping som fyller 36 år i dag, hoppas gubben din är hemma och firar dig och att du får det där trollet från Ö&B.

1 kommentar:

flisan sa...

Härligt att höra att det gick bra :) Vilken toppen helg ni verkar haft, det förtjänar ni efter allt ni gör för alla oss! Massa kärlek till er <3