söndag 24 maj 2009

Haha....Mannen!!! *ASG*

Skalman alltså!!!
Jag tror han är en av de skönaste ungdomar jag stött på (i alla fall i klass med Steppe ute på ön).

I går ska Nygren köra hem Sanne och Molle till Hässelby igen efter ett dygn med oss på Bredsand. Skalman har varit vaken sedan kl. 8.00 av egen maskin (måste blivit fel på sovklockan) han har dessutom gått runt hela dagen på ett strålande humör och roat många av oss vuxna på campingen. Helt plötsligt trycker han in tröjan innanför byxorna, tdrar upp byxorna så de sitter som inbyggd Bh, backslickar håret med kepsen bakochfram samt lånar Kompisens glasögen = Storvarning av BONDTÖLP!!!!
När sedan Annsofie undrar om han vågar gå runt campingen på det sättet så svarar han på låtsasnorrlänska att
- Jooo, visst våågar ja de allt! De int nå problem för mej int.
Sen går han iväg, på en promenad runt hela campingen där det finns alla åldrar inklusive ett ganska stort antal ungdomar i hans egen ålder.
Annsofie skrattade så hon höll på att springa läck =)

En sån kille att bjuda på sig själv i så unga år :)
Störtskön på alla sätt och vis, därefter var han ju tvungen att visa hur han egentligen ser ut när håret är fixat i rätt frisyr vilket blev en sjukt stor skillnad som ungarna nästan blev rädd för ;)

Från tölp till värsta förortsgangstern *asg*

Nåväl, i dag var det både skönt och jobbigt att lämna campingen, skönt för då slapp man höra alla hundar skälla *(det har varit hundutställning på campingen) och jobbigt för att det alltid betyder ny arbetsvecka.

1 kommentar:

flisan sa...

Ha Ha, fy fan va han är rolig :) Kramar till er