onsdag 13 maj 2009

Wweeiiww jag håller på att få ny design! :)

Kusinvitamin har satts i arbete nu när hon har feber och inte kan komma och hjälpa mig med maskrosorna som hon tycker är så fina :-)
Hon designar om min blogg!!!!
Bortskämd????

JA!!!!

3 kommentarer:

Fibrobruden sa...

Jag gick med smärtan i ett halvår innan jag fick diagnosen Fibromyalgi dec- 08. Har varit hos en reumatalog. Jag skriver om fibro för att det är en bra terapi att skriva av sig om allt elände, och att fler behöver veta där ute hur sjukdomen är mot oss osv. Sköt om dig :)

Fibrobruden sa...

Hej, igen. Jo, jag vet. Tyvärr är det inte alla som vill ha "fibro"-sjuka personal även om det bara handlar om några få timmar. Annars hade jag fått jobb direkt.. Ska man jobba är det bara proppa sig med värktabletter, le och jobba!

Fibrobruden sa...

Oj,oj vilken fin design du fått!! Ja, det är tur att jag har henne, annars hade det inte varit lätt att ta sig genom dagen. Blir mycket blajinlägg i min blogg också. Man vill ju inte bara skriva trista smärtsamma inlägg. Men med fibro i bakfickan är det inte lätt att låta bli. Tyvärr vill nog dom flesta blunda för just sånt och bara se det roliga och lätta här i livet. Modebloggar, fotobloggar osv.