onsdag 20 maj 2009

Lilla pattarklappardagen =) och Bredsand

Jag fundrar kraftigt på om det inte är något allvarligt fel i mitt huvud!
Hur kan man liva ur sängen frivilligt klockan 05.30 bara för att man vet hur dagen kommer att sluta???

JAAA!! Jag älskar det!! :)

Dessutom så ska det bli så spännande för vi vet att Kompis ska träffa ägarna till campingen. Antingen vill de att han tar bort vagnen under den månaden som det är högtryck på campingen (halva Juni + hela Juli) eller så vill de kanske erbjuda honom någon typ av arbete???? (Han har lämnat in sitt CV)
Vi håller tummarna för att det är det sistnämnda, det vore så skööönt om han fick något vettigt att sysselsätta sig med. Vi har kommit till det stadiet då han har förstått att även 20 timmars arbetsvecka är bättre än 0 arbetstimmar så från nu kommer han söka även deltidstjänster :)

Skalman har nu avverkat 1,5 veckor av sin APU på Ternvalls plåtslageri och trots att en del tid gått bort för nationella proven i skolan så är han väldigt nöjd med sin plats. Han trivs superbra med alla de killarna han jobbat med hitills och säger att det är ett "bra gäng gubbar" som jobbar där.
Men när han åt frukost i morse så kom det en fråga som han tydligen fnulat på ett par dagar :)
- Varför kallar man det halvdag på jobbet om man jobbar till 14.00? Det är ju mer än halva dagen!
Haha.....ja du Skalman, så är det när man blir stor. Saker kan låta som en sak men vara något annat =) Men hur som hellst kommer det sig av att man får känskan av att bara jobba halva dagen.

Skorpan kommer nog få låna ut datorn den här helgen också men då ska jag försöka att använda den också. Bara jag lyckas flörta med henne =)
Men jag tror det ska gå bra för Båtsman ska ju vara här så hon lär inte hinna sitta något vid den ändå. Okej, på måndag ska jag använda tiden till att få in den lilla datorn till service (går på garantin) och köpa ett nytt grafikkort till den stora så det alltid finns den stationära hemma :)

I går var jag och Skalman och hämtade hans legitimation i Jakan och då såg jag en affär som ska lägga ner. Det brukar vara väldigt dyrt att handla där men jag och skalman gick in i alla fall.
Vips!!! Där fanns den finaste tingest som bara skrek - jag vill bo hos cecci!!!!
Genast beslöt vi oss för att just denna sak skulle Cecci ha i studentpresent. Något hon kan använda utan att det tar slut och som kan användas både rent fysiskt eller bara som dekor. Haha... så j-kla läcker!!
Men eftersom jag vet att denne lilla dams mor är inne och läser min blogg så kan jag ju inte gärna lägga ut en bild på den ;)
Men det är alltid kul att handla när man hittar något som kostar runt den tänkta summan och då få något som egentligen kostar det dubbla =)
Det blev också lite band och annat studentfix eftersom hon inte tar studenten förrän den 11/6 så är risken stor att alla studentgrejer är slut i affärerna då.
(Värt att tänka på för er alla som ska på uppvakning efter den 6/6)

1 kommentar:

Flisan sa...

Härligt, hoppas det gick bra för Peter och att han blev erbjuden jobb :) Skäll på kusinvitamin å, som inte heller uppdaterat ;-) Kramar