onsdag 4 mars 2009

Skit!!!! Dubbelt upp!!!!!!!

Jag kan bli sååååå A-LA arg och frustrerad så det finns inte på världskartan!!!!!!
Satans j-la fittstim, idiotj-lar och inkompetenta tränare!!! Eller vad det nu är för något???

Jag pratar med tränaren ang. Skorpan och får veta att man satsar på F93 målisen fram till SM och därefter ska hon sluta för hon tycker inte att det är kul längre. Sen ska Skorpan få spela matcher igen i damlagsserien där hon hör hemma.
Nu har hon precis fått veta att hon sitter som reserv för att hon har för låg träningsnärvaro!!!!!!!!
2 andra som är utespelare i laget och för gamla för annat än damlagsspel har inte heller träningsnärvaro varje träning men de är uttagna till matchen!!!
Nej, FT och AN - nu har ni verkligen ingen som hellst förtåelse från min sida längre.
Skorpan fick veta när säsongen började att ni damlaget tränar på torsdagskvällarna, sedan har ni ändrat det till tisdag och torsdag. Ni kräver 100% närvaro på alla utom de 2 vuxna utespelarna. Jag råkar ju titta in i hallen vissa gånger när ni tränar och har vid flera tillfällen reagerat på att dessa 2 tjejer inte är närvarande men de är ändå uttagna till match helgen efter. det medan det finns en annan "damlagsspelare" som jobbar vissa kvällar inte är uttagen för hon inte var på träningen och nu Skorpan som ska sitta som reserv i damlaget för att en 93:a ska stå för att hon tränat varje torsdag men inte tisdagarna då hon valt att spinna för att jobba upp kondition och benstyrka!!!!!!

Jag är riktigt irriterad på "damlaget" i Bele Barkarby IF och inser att det enda jag kan göra nu är att skicka ett mail till styrelsen och fråga vad det är som händer???? För nu förstår jag ingenting.
Har Bele Barkarby så gott om målvakter att ni kan skita dom i ansiktet?????
Inte alla klubbar förunnat!

Eftersom många bloggläsare tycker om listor så kommer en här som jag fixat till enligt alla rykten, samt sånt jag själv hört målvakter säga:

1. Christian Vaegreus - varit skadad och har svårt att komma tillbaka
2. Kalle Liljeholm - Frisk och har en bra säsong i ryggen men åker bort med familjen utan att ta hänsyn till matchschema
3. Fredrik Brandt - Bra andramålis men har inte lyckats få killarnas fulla förtroende.
4. Adam Bränning - Pluggar och kör sitt eget helgschema
5. Rasmus Nilsson - Åker ofta bort men ställer alltid upp när han är hemma och har dessutom kommit in bra i laget
6. Daniel Nygren - Trivs som fisken i vattnet i sitt B-lag och ställer alltid upp för allt och alla andra som behöver en målvakt för dagen. Bokar aldrig upp sig på annat om laget har match.
7. Matilda B - är med på alla träningar, har en underbar attityd, ställer alltid upp men blir aldrig uttagen
8. Linda Nygren - tränar minst en gång i veckan, ser alltid till att finnas tillgänglig om det är match enligt schema, ställer upp för andra lag om det behövs.
9. Matilda Ternvall - har inte innebandyn som huvudsport och spelar på dispens i 93 serien och är alltså inte spelbar i de andra serierna.
9. Camilla J - vill inte vara målvakt längre men valde att fortsätta fram till SM. Har ingen rolig attityd när hon tvingas in i målet.
10. Alexandra Durling - en otroligt duktig målvakt som verkligen kan bli riktigt duktig med åren. Bara 14 år gammal men otroligt skicklg. Hoppas hon fortsätter!
11. Felicia Deutgen - ännu en blivande stjärna! Skicklig och har alla förutsättningar om hon får rätt uppbackning.

Ja där fick ni namnen på 11 av Bele Barkarby IF´s målvakter och lite information om var de står - allt enligt rykten och uttalanden jag själv hört från målvakterna.

3 kommentarer:

Jocke sa...

Några råd bara.
1) Tänk efter innan du skriver - vilka konsekvenser får det? Exempelvis: Tycker din dotter det är kul att du går till angrepp på namngivna lagkamrater?
2) Kolla fakta och bakgrund. En del av det du skriver är direkt felaktigt.
3) En del av dem du skriver om är dessutom barn.
4) Vill man förändra något är det bättre att komma med något konstruktivt, än att bara kasta skit kring sig. Det leder bara till dålig stämning och fler konflikter.

mie sa...

Tack Jocke för att du ger mig lite feedback!
Jag har fortfarande mina åsikter och dem står jag för men som du påpekar så är det ju faktiskt barn jag skriver om trots att det är damlaget det handlar om. Jag har tagit en bort en del av text och namn men listnamnen vill jag gärna behålla eftersom jag har svårt att se vad jag skrivit som är negativt på den fronten. Men ge mig gärna feedback på det och gärna vilka av bitarna du anser vara direkt felaktiga. Jag tycker att jag var noga med att kolla upp innan jag skrev!!!Vad har jag missat som måste tas bort??
Hjälp!

Jocke sa...

Matilda Ternvall håller bara på med innebandy och går dessutom på innebandygymnasium.

Matilda B. är utespelare, det är väl Matilda G du menar antar jag?

Camilla storspelade i SM och verkar ha hittat glädjen med mv-spelet igen.